Bakoerjani

Bakoerjani

Bakoerjani ligt in het centrum van Georgië, gelegen op een hoogte van 1700m op de noordelijke flank van het Trialetigebergte. Bakoerjani is een van de populairste resorts in Georgië. De ongelooflijke berglucht, deze plek is ideaal voor gezinnen. Ondanks het vrij koele weer in de zomer, trekt Bakoerjani velen aan met zijn schoonheid en authenticiteit.
Bakuriani wintersport georgie

Bakuriani Ski Resort

Gudauri resort-georgie-foto

Skipistes

Er is 29 km piste om te skiën en te snowboarden. De wintersporters hebben de beschikking over in totaal 20 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 1.740 tot 2.702 m.

Didveli & Kokha ski-resort

Ben je dol op skiën? Dan is Didveli Ski-resort de perfecte bestemming. Het skigebied ligt in Bakoerjani, 2,5 uur rijden vanuit Tbilisi. Skigebied Didveli biedt het hoogste comfortniveau en 14 km pistes om je op weg te helpen! Over het algemeen is Didveli de perfecte toegangspoort voor een plezierige vakantie. Of je nu intense afdalingen of een ontspannen tijd in het chalet wilt, Didveli is de plek om naartoe te gaan!

In 2015 werd de Kokha ski-resort geopend. 3,1 km skipiste is perfect voor gemiddelde en professionele skiërs. 1 dubbelskilift voor 6 personen met het middenstation (1930 m) . Het onderste station van de Kokhta-skilift is 1740 m, net als het bovenste station – 2180 m.

Wanneer de zon ondergaat, gaat het lichten aan in het skigebied Didveli. Nachtskiën geopend van 29 december 2019 tot eind maart 2020, van 17:00 – 21:30 uur.

Bakoerjani-ski-resort Georgie
Nacht skieen Bakoerjani Georgie
Bakuriani Georgie

Snowboarden

Snowboarden is tegenwoordig één van de populairste wintersporten, Didveli ski-resort biedt aan snowboarders en freestylers de beste pistes. Vanaf begin december kunnen snowboarders profiteren van Didveli’s uitgebreide zonneschijn, hoog bergklimaat, hellingen met verschillende moeilijkheidsgraden en vooral de vroege start van het seizoen. 22% van de hellingen van Didveli maakt gebruik van sneeuwmakers,  het resort is niet afhankelijk van het weer. Amateur-snowboarders komen vanuit de hele wereld naar Didveli.

Hiken

Als je geïnspireerd wilt worden door de ware geneugten van de winter, dan is er niets beters dan wandelen in de sneeuw. Paden bedekt met sneeuw nemen je mee op een reis door de verbazingwekkende winterlandschappen en onvergetelijke paden. Ervaar de sereniteit van de natuur in haar oervorm.

hiken-Bakoerjani-Georgie
snowboard georgie

Koboeleti

Koboeleti is een stad in het zuidwesten van Georgië. Het is gesitueerd in de autonome regio Adzjarië. De stad ligt aan de oostkust van de Zwarte Zee

Dagtrips & Excursies Georgië: