vanaf €296,00
Check Availability

Ballonvaart in de Alazani-vallei (Georgië)

Kakheti, Georgia
Not Rated

Duur

7 uur

Annuleringsbeleid

Up to 3 days

Groepsgrootte

4 personen (max)

Aangeboden in

English, Russisch

Overzicht

Vliegen in een heteluchtballon is een uiterst emotionele ervaring! De betoverende schoonheid van onze aarde terwijl deze zich van bovenaf opent, vooral in het vroege ochtendlicht van de rijzende zon, is te wonderbaarlijk voor woorden. Terwijl je vliegt, word je omhuld in volledige stilte. De ballon beweegt soepel, niet veel sneller dan loopsnelheid. Je voelt de wind niet, omdat de ballon met dezelfde snelheid beweegt als deze, terwijl een panoramisch zicht overal om je heen opengaat.

Onder de gondel met hete luchtballonnen drijven wijngaarden en fruitboomgaarden langzaam voorbij. Ze kriskras door de vallei in een lappendeken van goudoranje en groene vierkanten. Een zilverachtige rivier kronkelt door de overvloedige bossen bezaaid met glinsterende meren, terwijl de torentjes van middeleeuwse forten en kloosters zich naar de hemel uitstrekken. Je kunt op 50 m boven de grond reizen en gesprekken voeren met de mensen die eronder staan, of over de bergtoppen vliegen op een hoogte van 2.000 m. Vliegen in een heteluchtballon brengt je in gemeenschap met het Grote Mysterie!

Meer

Wat u kunt verwachten

Uitvouwen
Kakheti
Kakheti
In Georgië vinden ballonvluchten meestal plaats in de Alazani-vallei, een oud cultureel centrum en de bakermat van de Georgische wijnproductie. Alle toeristische routes lopen door dit gebied. De vallei strekt zich uit over meer dan honderd kilometer langs de zuidelijke hellingen van de Grote Kaukasus. De bergen stijgen majestueus op in de blauwe lucht, hun toppen bedekt met sneeuwwitte gletsjers.

Included/Excluded

  • Privétransport
  • Flessenwater
  • Instructeur
  • Alcoholische dranken
  • Lunch

Languages

English
Russisch

Activiteitslocatie

Kakheti, Georgia

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Uitstekend
0
Goed
0
Gemiddeld
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Schrijf een recensie

vanaf €296,00

Georganiseerd door

Diana Beridze

Member Since 2019