Tours

Ontdekkingsreizen door het onontdekte Georgië

Rondreizen Georgië – uniek, gevarieerd , culturele én historisch.

Maak in Georgië kennis met een grote natuurlijke verscheidenheid, van waanzinnig mooie steden in de bergen van de Kaukasus tot aan stranden aan de Zwarte Zee, Reis naar Georgië met een groep liefhebbers van avontuur, een land waar groene delen en hoge bergtoppen bezaaid zijn met geïsoleerde dorpen en eeuwenoude kerken.

Touringo Travel biedt individuele en groepsreizen met privé chauffeurs door de mooiste plekken van het land. Vele UNESCO sites van kloosters, kerken en kathedralen, maken Georgië steeds meer en meer tot een interessante vakantie bestemmingen.

649

6 dagen / 5 nachten

Combineer cultuur, historie en natuurschoon met een flinke lading adrenaline tijdens deze 7-daagse rondreis door Georgië. Onder begeleiding ontdek je de prachtige hoofdstad Tbilisi met al haar highlights en maak je een trip naar het Caucasus gebergte.
695

7 dagen / 6 nachten

Ontdek waar de wereldberoemde Georgische wijnen worden gemaakt. Tijdens deze 7-daagse rondreis door Georgië bezoek je namelijk de beroemde wijnregio Kachetë waar al sinds jaar en dag de wijnranken en boerderijen te vinden zijn.
949

8 dagen / 7 nachten

Maak een geweldige rondreis door Georgië waarbij je de vele culturele en historische highlights niet zult missen! Combineer dit tijdens deze wintersport rondreis met 2 dagen in de bergen in het beroemde skiresort van Gudauri!
995

8 dagen 7 nachten

Tijdens deze 8-daagse wintersport in Georgië naar het beroemde Gudauri skiresort geniet je van prachtige afdalingen met geweldige uitzichten en prima poedersneeuw! Het Gudauri skiresort biedt meer dan 30km piste en ook heliskiën behoord tot de mogelijkheden!
995

9 dagen / 8 nachten

Ontdek de geheimen van betoverend mooi Georgië tijdens een 9-daagse rondreis die je langs alle highlights brengt! Zowel hoofdstad Tbilisi als de mooiste plekjes in het binnenland worden in 9 dagen aangedaan.
995

9 dagen / 8 nachten

Tijd voor adrenaline tijdens deze 8-daagse avontuurlijke rondreis door Georgië! Maak schitterende hikes tussen de hoogste bergtoppen van Europa, ga paragliden, quad rijden of mountainbiken, sluit je reis af met een aantal dagen zon in badplaats Batoemi.
995

10 dagen 9 nachten

Proef het echte Georgië met een culinaire rondreis langs drie verschillende regio's! Je bezoekt de mooiste plekjes van Kachetie, de Kaukasus en Tbilisi en maakt kennis met lokale gerechten, drankjes en natuurlijk de wereldberoemde Georgische wijn.
1.199

10 dagen / 9 nachten

Georgië is voor avontuurlijk ingestelde families een ideale bestemming, zeker als je van bergwandelingen houdt. Maar er is meer: bezoek bruisend Tbilisi, slaap in kastelen zie eeuwenoude wachttorens, grotsteden en sluit je reis af aan het strand van de Zwarte Zee!