Touringo Travel

Met onze Georgische roots ligt het organiseren van vakanties en rondreizen naar betoverend Georgië ons uitstekend. We hebben een uitgebreid lokaal netwerk, regelen vervoer, accommodatie, gidsen en kennen het land als geen ander. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit 100% maatwerk rondreizen zodat we een unieke reis naar waanzinnig mooi Georgië kunnen aanbieden.

Zo bieden we naar een aantal bestemmingen zowel kortere als langere reizen aan. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende typen reizen. Of je nu op zoek bent naar een actieve reis, een familiereis, een reis langs de hoogtepunten van een land of juist liever de minder bekende plekken wilt bezoeken, bij Touringo Travel ben je aan het juiste adres.

Uniek en bijzonder

Bij Touringo Travel vind je altijd wel een reis die aansluit bij je wensen en budget. Ook als het gaat om de lengte van de reis is er keuze genoeg. Regelmatig zijn we ook zelf in ons thuisland te vinden om nieuwe ervaringen op te doen, hotels te testen of om nieuwe tours & excursies te spotten zodat ons aanbod van vakanties en rondreizen altijd uniek blijft.

Onze missie is dan ook om geweldige, unieke en bijzondere ervaringen aan te bieden zodat dit een reis wordt die je nooit meer zult vergeten!

Unieke Routes

Of je nu naar het Gudauri hooggebergte wil, lekker wil relaxen aan de Zwarte Zee, wijn wil gaan proeven of juist allemaal, ons aanbod is veelzijdig en uitgebreid!

Wij kennen de geheimen

Wij kennen de geheimen en bijzondere plekken van Georgië las geen ander en deze tips delen we natuurlijk graag met onze reizigers.

Klein & betrokken

We zijn een kleine organisatie waardoor we erg betrokken zijn met onze gasten. Zo kunnen we snel schakelen in geval van verzoeken of uitdagingen.

Meet a local

Dankzij ons enorme lokale netwerk kennen we vele locals en zullen we ons best doen je met ze in contact te brengen tijdens je reis om zo het maximale uit je reis te halen.

"``We can’t really appreciate home, until we leave it``"

Winter- en zonvakanties, lange reizen en stedentrips, ontdek nieuwe wereld met Touringo Travel

Alex Pankissely

Founder

Leadership Team

Eva Hicks

CEO

Evan Porter

COO

Donald Wolf

Account Manager

Charlie Harrington

Sales Support

Melody Marshall

Order Manager

Lee Cunningham

Designer

Kody Byrd

QC Manager

Breanna French

Head of Design