vanaf €549,00
Offerte aanvragen

Rafting Tour Georgië

Mtiuleti's Aragvi, Georgia
0/5

Duur

6 dagen

Vertrekdata

Dagelijks

Groepsgrootte

8 personen (max)

Aangeboden in

English, Russisch

Overzicht

Rafting Tour Georgië
Tijdens deze rondreis maak je kennis met de rijke historie en cultuur van Georgië en sluit je de reis af met een denderende raftingtocht over een bekende rivier!

Met deze rafting tour Georgië combineer je de rijke cultuur en historie met de ruigheid van de Caucasus. Een rondreis brengt jou langs alle highlights in hoofdstad Tbilisi en omgeving én zal je een flinke stoot adrenaline opleveren dankzij een rafting tour over de Aragvi, een bekende rivier waar je over een lengte van ruim 15km zult gaan raften.

Tijdens deze 6-daagse rondreis door Georgië combineer je de beroemde bestemmingen van het land met de ruigheid van de bergen. Tijdens deze rondreis bezoek je onder andere de hoofdstad Tbilisi en neemt onze gids je mee naar het wereldberoemde Ananuri Complex in Kasbegi.

Het hoogtepunt van de reis is het moment dat je onder begeleiding van een gids de kolkende rivier in de Caucasus afgaat in een raft. Een inspannende maar onvergetelijke ervaring die overigens voor bijna iedereen goed te doen is!

Meer

HIGHLIGHTS

 • Een 6-daagse rondreis door Georgië.
 • Je zult de bekende culturele ne historische highlights zoals Tbilisi & Kasbegi bezoeken.
 • Een rafting excursie over de rivier de Aragvi onder begeleiding van een professionele gids.
 • Touringo verzorgd alle transfers, accommodaties en regelt de rest van je rondreis.
 • Breng de dag ondergedompeld in de natuur door op deze raft-tour Bekijk het Bazaleti-meer en navigeer door rivierstroomversnellingen Geniet van een heerlijke barbecue-picknick op de rivieroever Geniet van een persoonlijke ervaring met een privégids en voertuig

Wat je kunt verwachten

Uitvouwen
Dag 1: Aankomst Tbilisi
Dag 1: Aankomst Tbilisi

Vandaag begint je reis door Georgië met aankomst op het vliegveld van Tbilisi. Onze chauffeur brengt je naar je geboekte hotel. Afhankelijk van de aankomsttijd heb je de gelegenheid de stad op eigen houtje te gaan ontdekken!

Onze tips voor vandaag? Maak een rondje door het oude centrum en breng een bezoek aan de Vredesburg, de Kathedraal van Tbilisi en scoor een drankje op een van de vele terrasjes.

Dag 2: De Oude Tbilisi-Wandeltocht
Dag 2: De Oude Tbilisi-Wandeltocht

Op je 2e dag in Georgië staat een mooie wandeltocht door Tbilisi op het programma. Na je ontbijt neemt onze gids je mee de stad in en kan het genieten beginnen!
We beginnen bij de Sameba Kathedraal en lopen door richting de Metekhi kerk. Vanaf hier zetten we de tocht door naar de overkant van de Kura en bezoeken we de de zwavelbaden van Abanotubani.
Hierna breng je een bezoek aan het Narikala Fort dat boven in de heuvels ligt. De kabelbaan brengt je snel naar boven met een geweldig uitzicht als beloning. Na dit uitzicht daal je af richting Shardeni Street waar het goed winkelen is, tijd voor souvenirs dus!
Na de lunch is het tijd voor een bezoek aan de belangrijke bezienswaardigheden van Tbilisi waaronder de beroemde Sioni Kathedraal en de Anchiskhati Basiliek. Via het Vrijheidsplein bereik je de Rustaveli, de hoofdstad waar de Kashueti Kerk en het parlement te vinden zijn.

Dag 3: Kazbegi
Dag 3: Kazbegi

Vandaag vertrek je richting de bergen. Na het ontbijt rijden we richting Kasbegi dat in het noorden van het land ligt. Onderweg zullen we een aantal stops maken.
Een belangrijke bezienswaardigheid onderweg is het Ananuri complex dat bestaat uit verschillende kerken, kloosters en andere prachtige bouwwerken. Vanaf de locatie heb je een geweldig uitzicht over Caucasus!
Tijdens de lunch hebben we een picnic voor je geregeld, midden in de natuur geniet je van lekkere lokale gerechten en een geweldig uitzicht! Hierna zetten we de dag voort.
De volgende stop is de Drievuldigheidskerk van Gergeti die bovenop een heuvel ligt en een geweldig uitzicht over de omringende bergen en vallei geeft.
Hierna ga je terug richting Tbilisi voor een vrije avond. > Rafting Tour Georgië

Dag 4: Mtiuleti (Rafting)
Dag 4: Mtiuleti (Rafting)

Vandaag is het tijd voor Adrenaline en ga je raften in de Caucasus! We hebben een tour over de Gudamakari Mtiuleti voor je geboekt en onder begeleiding van een professionele gids neem je de route van ruim 13km lengte!
De raftingexcursie is goed te doen en na een korte instructie van 20-30 minuten kun je onder begeleiding van een gids het water op. De minimale leeftijd om deel te nemen is 10 jaar. Voor alle noodzakelijke materialen wordt gezorgd.
De Rafting Tour Georgië eindigd in Mensea waar je samen met de gids zult gaan picknicken in de natuur.

Dag 5: Vrij Dag Tbilisi
Dag 5: Vrij Dag Tbilisi

Vandaag heb je een vrije dag om te genieten van het mooie Tbilisi. Na het ontbijt kun je bijvoorbeeld met de bekende hop on hop off bussen door de stad rijden.
Ook kun je lekker winkelen, in het centrum zijn genoeg winkels te vinden om aan al je behoeften te voldoen. Ook de vele terrasjes zullen op je wachten!

Dag 6: Tbilisi (Vertrek)
Dag 6: Tbilisi (Vertrek)

Helaas is het vandaag tijd om afscheid te nemen van Georgië. Afhankelijk van de vertrektijd wordt je bij je hotel opgehaald door onze chauffeur.
Goede vlucht en hopelijk tot snel!

Included/Excluded

 • – luchthaventransfers;
 • – Overnachtingen in 3 sterren hotels en guesthouses met ontbijt;
 • – Alle vervoer; in een comfortabele auto/busje met Privéchauffeur
 • – Driver-gids service / Assistentie van gids
 • – internationale vlucht;
 • – overige maaltijden;
 • – upgrades of extra excursies;
 • – entreegelden (ca. 90 euro,- totaal)

Tour's Location

Mtiuleti's Aragvi, Georgia

Reviews

0/5
Based on 0 review
Ligging
0 /5
Kamers
0 /5
Service
0 /5
Hygiëne
0 /5
Eten & Drinken
0 /5
Showing 1 - 0 of 0 in total

Schrijf een recensie

vanaf €549,00

Misschien vind je dit ook leuk