vanaf €449,00
Offerte aanvragen

Aan de Zwarte Zee – Familiereis

Batoumi, Georgia
0/5

Duur

11 dagen

Vertrekdata

Dagelijks

Groepsgrootte

8 personen (max)

Aangeboden in

English, Russisch

Overzicht

Familierondreis door Georgië

Deze 10-daagse rondreis door Georgië is perfect voor gezinnen en families! Je maakt kennis met de schoonheid van Georgië en brengt een bezoek aan de hoofdstad Tbilisi waar je onder leiding van onze gids de geheimen van de stad zult ontdekken.

Ook het binnenland met rotsstad Uplistsikhe en het populaire Mtshkheta staat op het programma. Later zul je gaan pottenbakken en maak je een avontuurlijke wandeling door de Sataplia grotten waar tunnels, hallen en ondergrondse rivieren op je wachten.

Ook zon en zee zijn bij deze leuke reis inbegrepen; je brengt 4 dagen door aan de Zwarte Zee waar je kunt genieten van het strand en de gezellige boulevard.

Deze Familierondreis Georgië wordt verzorgd door Touringo Travel en is inclusief privé transfers, gids en accommodaties.

Deze voorbeeldreis is geheel op maat te maken
Deze voorbeeldreis is ontworpen door onze lokale gids om u te inspireren. Elk element van deze reis kan volledig aangepast worden aan de hand van uw wensen en behoeften: de duur, de route, accommodaties, activiteiten, etc.

Meer

Wat je kunt verwachten

Dag 1: Aankomst Tbilisi
Dag 1: Aankomst Tbilisi

Welkom in Georgië! Bij aankomst op de luchthaven wordt je opgehaald door de chauffeur van Touringo die je naar je hotel brengt.

Onderweg kun je vast genieten van de eerste indrukken van je gastland tijdens deze rondreis door Georgië. De rest van de dag heb je, afhankelijk van de vluchttijd, vrije tijd in de Georgische hoofdstad Tbilisi; om te wandelen, stukjes cultuur mee te pakken en de vele prachtige bouwwerken te aanschouwen.

's Avonds is het tijd voor een drankje in het gezellige centrum en kun je lekker uit eten. Geniet van je eerste momenten, vanaf morgen begint jouw familierondreis door Georgië pas echt!

Dag 2: Tbilisi
Dag 2: Tbilisi

Na het ontbijt begint je dag in Tbilisi en maak je een prachtige dagtocht door het oude en nieuwe centrum.

We beginnen in het oude deel van de stad waar de smalle straatjes, mooie pleinen en vele prachtige historische gebouwen je zullen verbazen.

De beroemde Heilige Drievuldigheidskerk, het Parlementsgebouw en de beroemde Vredesbrug staan op het programma.

Daarna bereik je met de kabelbaan de hoge delen van de stad; dit is waar de beroemde zwavelbaden van Tbilisi te vinden zijn. Ook een van de vele Botanische tuinen is hier te vinden waar je vele hectares aan prachtige natuur, midden in een druk stadscentrum, kun je vinden.

's Avonds sluit je af in een Georgisch restaurant waar je kennis maakt met de lokale keuken en uiteraard de beroemde wijnen. Misschien pak je daarna nog een borrel of ga je lekker slapen, het is aan jou!

Dag 3: Tbilisi Naar Kutaisi
Dag 3: Tbilisi Naar Kutaisi

Op je 3e dag van je familierondreis door Georgië verlaat je de huidige hoofdstad en trek je het binnenland in.

De voormalige hoofdstad van Georgië, Mtskheta staat als eerste stop op het programma. Deze stad is bekend om de vele prachtige bouwwerken waarvan velen tot UNESCO werelderfgoed zijn benoemd.

Eerst bezoek je de Svetiskhoveli kathedraal, tijdens een tour ontdek je de geheimen en architecturele schoonheid van dit beroemde gebouw.
Hierna bezoek je het Jvari klooster waar je een prachtig uitzicht over de omgeving hebt!

Rond de lunch rij je door naar Uplistsikhe; het "fort van God"; een prachtige plek vol historie dat volledig is uitgehakt in de rotsen. Een bijzondere plek die zeker niet gemist mag worden.

De dag wordt afgesloten met een cursus pottenbakken in Shrosha.

Dag 4: Kutaisi / Excursie Amborlauri En Gelati
Dag 4: Kutaisi / Excursie Amborlauri En Gelati

Na het ontbijt in je hotel reis je richting Kutaisi dat op zo'n 4 uur rijden van Tbilisi ligt. Er staan weer een aantal UNESCO locaties op het programma vandaag!
In Kutaisi bezoek je de Bagrati Kathedraal die vernoemd is naar de eerste koning van Georgië en bovenop een berg te vinden is, vanaf hier heb je een geweldig uitzicht!

Daarna zul je het Gelati complex bezoeken. Hier vind je een klooster en een prachtige academie waar vele geestelijken zijn afgestudeerd.

Het laatste deel van de dag breng je door in de Sataplia grotten waar je voetafdrukken van verschillende dinosaurussen zult tegenkomen. Dit uitgebreide complex van grotten, hallen en zalen zit vol stalactieten en stalagmieten. Je hebt hier voldoende tijd om het hele complex te bekijken.

's Avonds heb je tijd voor jezelf om het bruisende avond/nachtleven van Kutaisi te ontdekken. Tijd voor een lekkere maaltijd, een borrel en veel live muziek!

Dag 5: Kutaisi Naar Batumi
Dag 5: Kutaisi Naar Batumi

Dag 5 van je familierondreis door Georgië brengt je naar de kust van de Zwarte Zee. Eindbestemming van vandaag is de kustplaats Batumi.

In de ochtend maak je een korte tour door de beroemde botanische tuinen van de stad waar je een enorme verzameling van flora uit vele verschillende klimaten zult tegenkomen. Vanaf de verschillende uitzichtpunten heb je overigens ook nog een geweldig uitzicht over de zee.

De rest van de dag mag je naar eigen inzicht invullen. Batumi is een bekende en populaire badplaats en je zult de link met de Spaanse Costa's dan ook zéker niet missen.

Vandaag is het dus 100% genieten; een wandeling over de boulevard, winkelen in een van de vele winkels, lekker eten en vooral van de zon genieten is ons advies!

Dag 6: Batoemi
Dag 6: Batoemi

Ook vandaag mag je de ochtend zelf invullen in Batumi. Na de lunch verlaat je de stad en rij je in zuidelijke richting naar het Gonio fort. Het is een fort dat dateert uit de eerste eeuw en hoorde bij de oude Romeinse stad Gonio. Volgens de legende kun je hier het graf van St. Matthias, een van de apostelen van Jezus, vinden.

Aan het eind van de middag rij je richting de bergen en kom je aan in Adjara waar je de historische Acharistskali kerk op de planning staat. Het is een prachtig gebouw, zowel van buiten als van binnen.

We sluiten de dag af met een bijzonder natuurlijk fenomeen: de Makhuntseti waterval is een bekende trekpleister en wordt omringd door prachtig natuurschoon.

Dag 7: Batumi: Tsablnari Kastanjebos Trail
Dag 7: Batumi: Tsablnari Kastanjebos Trail

Op dag 7 staat er een avontuurlijke maar prachtige hike op het programma! De Tsablnari Hike brengt je in een aantal uren langs prachtig natuurschoon en ligt op ongeveer 450 meter boven zeeniveau.

Onderweg kom je rivieren, heuvels, grotten, watervallen en vele andere prachtige flora en fauna tegen. Er is uiteraard ruimte om te relaxen want halverege maak je een stop bij de picknickplaats bij een prachtig meer om bij te tanken. Familierondreis

Dag 8, 9 en 10: Batoemi
Dag 8, 9 en 10: Batoemi

Je brengt dag 8, 9 en 10 van je familierondreis door aan de kust van de Zwarte Zee in Batumi. Deze dagen mag je volledig naar eigen inzicht invullen; om lekker te relaxen, zwemmen, op het strand te liggen of voeg nog een van de verschillende excursies toe aan je programma.

Dag 11: Batumi Naar Huis
Dag 11: Batumi Naar Huis

Dit is de laatste dag van deze reis. Je wordt door de chauffeur naar het vliegveld van Batumi gebracht voor een vlucht terug naar huis.

Included/Excluded

  • – luchthaventransfers;
  • – Overnachtingen in 3 sterren hotels en guesthouses met ontbijt;
  • – Alle vervoer; in een comfortabele auto/busje met Privéchauffeur
  • – Driver-gids service / Assistentie van gids
  • – internationale vlucht;
  • – overige maaltijden;
  • – upgrades of extra excursies;
  • – entreegelden (ca. 90 euro,- totaal)

Tour's Location

Batoumi, Georgia

Reviews

0/5
Based on 0 review
Ligging
0 /5
Kamers
0 /5
Service
0 /5
Hygiëne
0 /5
Eten & Drinken
0 /5
Showing 1 - 0 of 0 in total

Schrijf een recensie

vanaf €449,00

Misschien vind je dit ook leuk