Wijnwereld Kachetië

HOOGSEIZOEN

01 Jun - 25 Sep

Reisduur

7 dagen / 6 nachten

Views

742

Maximum deelnemers

8

Wijnreis Georgië

Wijnreis Georgië: Ontdek waar de wereldberoemde Georgische wijnen worden gemaakt. Tijdens deze 7-daagse rondreis door Georgië bezoek je namelijk de beroemde wijnregio Kachetë waar al sinds jaar en dag de wijnranken en boerderijen te vinden zijn.

Je maakt een wijnreis door Georgië en bezoekt de culturele en historische hoogtepunten in Tbilisi en omgeving waarna je richting de vruchtbare regio Kachetië reist. Hier zul je het productieproces bijwonen en uiteraard de nodige wijnen proeven.

Kakhetie wereld van wijn

De Wijnreis door Georgië die wordt aangeboden is inclusief  transfers, verblijven op basis van logies & ontbijt en begeleiding door onze gids. Ook een aantal lunches en avondmaaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.

Wijnreis: 

Dag 1: Aankomst Tbilisi
Dag 2: Stadsverkenning Van Tbilisi
Dag 3: Bezoek wijnregio Kachetie
Dag 4: Gurjaani
Dag 5: Telavi
Dag 6: Kacheti > Tbilisi
Dag 7: Tbilisi > Home

Inclusief:Exclusief:
– luchthaventransfers;
– Overnachtingen in 3 sterren hotels en guesthouses met ontbijt;
– Alle vervoer; in een comfortabele auto/busje met Privéchauffeur
– Driver-gids service / Assistentie van gids
– internationale vlucht;
– overige maaltijden;
– upgrades of extra excursies;
– entreegelden (ca. 90 euro,- totaal)

Vluchtinformatie Georgië

Zelf boeken
Tegenwoordig kun je gemakkelijk zelf een internationale vlucht boeken, direct bij de luchtvaartmaatschappij of op een van de vliegticketsites. Bijvoorbeeld op:

skyscanner.com
vliegwinkel.nl
vliegtickets.nl
cheaptickets.nl 
fairtickets.nl 

Let hierbij op het volgende:
* juist invullen volledige voornaam en (meisjes) achternaam. Later wijzigen om fouten te herstellen, al is het maar 1 letter, kost extra.
* je betaalt het volle bedrag direct, doorgaans via iDeal of creditcard. Zorg er dus voor dat voor je boekt dit bedrag op je rekening staat.
* je ticket(s) ontvang je na boeking direct via email. Check deze dan ook direct op fouten.
* bij de tickets zit informatie over voorwaarden en een begeleidende brief met informatie.
* geef na boeking je boeking gegevens tijdig aan ons door, ook als er iets gewijzigd is.

Maatschappijen
KLM / Georgian Airways vliegt direct naar Tbilisi. Ook kun je met Air France, wel via Parijs. Wil je de landen combineren dan is de combi Austrian / Lufthansa vaak voordelig, je maakt dan wel een korte stop in Oostenrijk / Duitsland.

Kosten
Reken op ca. € 300,- tot € 400,- voor een retour. Er zijn soms nog goedkopere mogelijkheden bijvoorbeeld met de low-budget maatschappij Wizz Air die vanaf Eindhoven naar Kutaisi vliegt.

Tips
* Boek je vlucht bij voorkeur zo vroeg mogelijk, zeker voor vertrek in juli / augustus.
* Omdat veel maatschappijen na het weekend dus maandags hun capaciteit checken en evt. hun prijzen aanpassen, zijn op maandag avond of dinsdag de sites weer up-to-date met nieuwe prijzen.
* Let op speciale actieperiodes, bv. de KLM voordeelweken.

Incl.

Insurrance
All drink included
Lunch in restaurant
All tickeds museum
Tour guide
Travel Insurance

Reisbeschrijving

Dag 1

Aankomst Tbilisi

Bij de aankomst op het vliegveld van Tbilisi wacht de chauffeur van Touringo je op om je naar je geboekte hotel in het centrum van de stad te brengen.

Afhankelijk van de aankomsttijd heb je de rest van de dag vrij om op eigen gelegenheid de straten van Tbilisi te gaan ontdekken voordat je de komende dagen de wijnregio in gaat trekken.
Dag 2

Stadsverkenning van Tbilisi

Ook vandaag breng je door in Tbilisi. Na het ontbijt begin je de dag met een wandeltocht door het oude centrum van de stad.

Het oude centrum is een labyrint van kleine steegjes en prachtige grote straten met prachtige monumentale panden en gebouwen. Bijvoorbeeld het parlementsgebouw, de Kathedraal en het presidentieel paleis.

Na de lunch ontdek je het andere deel van de stad met onder andere een bezoek aan de botanische tuinen die je via een rit met de kabelbaan bereikt.
Je sluit je eerste volledige dag in Tbilisi af met een diner in een lokaal restaurant!
Dag 3

Kachetie

De derde dag van je wijnreis door Georgië ga je de wijnvelden in! Na het ontbijt vertrek je richting Kakheti, dé Georgische wijnregio!

De route brengt je langs prachtige dorpen en onderweg maak je stops bij het Shuamta Klooster en het Alaverdi Klooster, beide twee prachtige monumenten die garant staan voor een portie orthodoxe architectuur tegen een prachtige achtergrond, die van de wijnvelden van Kakheti.
Dag 4

Gurjaani

Op je eerste volledige dag in de beroemde wijnregio Kachetië begin je met een ontbijt in je hotel. Hierna breng je een bezoek aan de Graneli wijnboerderij waar je bekend wordt gemaakt met de verschillende technieken en methodes om wijn te produceren.

Behalve leren "hoe het werkt" zul je uiteraard ook de verschillende regionale wijnen proeven. Ook de cognac die hier wordt geproduceert zal de revue passeren. Afsluitend heb je lunch en vervolg je de reis naar Kachreti.

Onderweg naar Karchreti maak je kennis met de schoonheid van de regio Kachetië en ontdek je waarom dit dé wijnstreek van Georgië is. Ook een tussenstop in mooi Gurjaani staat op het programma; een uittekende manier om kennis te maken met het lokale leven.
Dag 5

Telavi

Vandaag ontdek je de schoonheid van Telavi, de hoofdplaats van wijnregio Kachetië. Je kunt ervoor kiezen een wandeling door het centrum te maken, de auto te pakken om nog een wijnboerderij te bezoeken of gewoon lekker te genieten van het alledaagse leven.
Dag 6

Kacheti > Tbilisi

Op de 6e dag van je wijnreis door de wijnregio van Georgië ga je weer richting hoofdstad Tbilisi.

Na het ontbijt in het hotel heb je vrije tijd om Telavi verder te ontdekken op eigen gelegenheid. Bijvoorbeeld om een paar souvenirs te scoren, een wandeling door de stad te maken of om lekker te genieten op een van de terrasjes in de warme zon en de indrukken van deze bijzondere plaats in je op te nemen.

Aan het eind van de dag zet je je reis voort richting Tbilisi waar je ook zult overnachten.
Dag 7

Tbilisi > Home

De 7e dag van je rondreis door Georgië mag je vrij invullen. Het is afhankelijk van je vluchttijden wat de mogelijkheden zijn.

De chauffeur van Touringo brengt je op tijd weer naar de luchthaven zodat je zonder stress kunt beginnen aan de terugreis naar huis.

Book Tour

TourPrijs per volwassenePrijs per kindReisgezelschap (max)HoogseizoenReisduur
Wijnwereld Kachetië6950801 Jun ~ 25 Sep7 dagen / 6 nachten

Booking Information

NamePrice ( Adults/Children )Persons ( Adults/Children )AantalTotale reissom

Extra Items

Selecteer de extra items die u bij uw tour wilt opnemen.

ItemPrijsPer PersonAantal
Mobile internet 3G/4G

Onbeperkt mobiel internet op vakantie met een prepaid simkaart.

35Ja1

Jouw reissom:

Subtotal0
Extra Items0
Totale reissom0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Wij helpen je graag!

We doen er alles aan om exclusieve ledenprijzen voor de beste hotels en tours in Georgie aan te bieden. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je alle informatie en ondersteuning ontvangt die je nodig hebt bij het maken van een boeking en de voorbereiding van je reis.

Dankzij de prijsgarantie weet je zeker dat je bij ons de laagste prijs krijgt - je hoeft niet verder te zoeken.

Voor vragen of speciale wensen zijn we altijd bereikbaar en horen graag van je. Als je een vraag hebt over een boeking of feedback hebt voor ons team, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

  • Dagelijks van 09.00-18.00 uur te bereiken.
  • Je kunt ook een e-mail sturen naar: [email protected]
Contact Skype

Kistinec

Phone

0628731411