Over ons

Over ons

Touringo Travel

Met onze Georgische roots ligt het organiseren van vakanties en rondreizen naar betoverend Georgië ons uitstekend. Onze missie is dan ook om geweldige, unieke en bijzondere ervaringen aan te bieden zodat dit een reis wordt die je nooit meer zult vergeten.

We hebben een uitgebreid lokaal netwerk, regelen vervoer, accommodatie, gidsen en kennen het land als geen ander. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit 100% maatwerk rondreizen zodat we een unieke reis naar waanzinnig mooi Georgië kunnen aanbieden.

Regelmatig zijn we ook zelf in ons thuisland te vinden om nieuwe ervaringen op te doen, hotels te testen of om nieuwe tours & excursies te spotten zodat ons aanbod van vakanties en rondreizen altijd uniek blijft.

Bij Touringo vind je altijd wel een reis die aansluit bij je wensen en budget. Ook als het gaat om de lengte van de reis is er keuze genoeg. Zo bieden we naar een aantal bestemmingen zowel kortere als langere reizen aan. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende typen reizen. Of je nu op zoek bent naar een actieve reis, een familiereis, een reis langs de hoogtepunten van een land of juist liever de minder bekende plekken wilt bezoeken, bij Touringo ben je aan het juiste adres.

Onze waarden.

Persoonlijk én deskundig reisadvies!

Omdat iedere reiziger anders is luisteren we goed naar onze reizigers om zo een unieke en persoonlijke ervaring aan te kunnen bieden.

Het breedste reisaanbod

We hebben een groot aanbod van vakanties en rondreizen naar Georgië samengesteld zodat er altijd eentje voor jou bij zit.

Wij kennen de geheimen

Wij kennen de geheimen en bijzondere plekken van Georgië las geen ander en deze tips delen we natuurlijk graag met onze reizigers.

Alle kanten op met onze groepsreizen

Ontdek Georgië met een groepsreis en haal, samen met vrienden, collega's of familie het meeste uit deze bijzondere trip.

Klein & betrokken

We zijn een kleine organisatie waardoor we erg betrokken zijn met onze gasten. Zo kunnen we snel schakelen in geval van verzoeken of uitdagingen.

Meet a local

Dankzij ons enorme lokale netwerk kennen we vele locals en zullen we ons best doen je met ze in contact te brengen tijdens je reis om zo het maximale uit je reis te halen.

Unieke Routes

Of je nu naar het Gudauri hooggebergte wil, lekker wil relaxen aan de Zwarte Zee, wijn wil gaan proeven of juist allemaal, ons aanbod is veelzijdig en uitgebreid!

Directe prijzen

Via Touringo Travel boek je je reis bij een lokale reisorganisatie. Door de tussenpartijen over te slaan kunnen we scherpere prijzen aanbieden!

Dit zijn onze partners:

Wil je contact met ons opnemen?

Mail dan naar [email protected] of vul onderstaand contactformulier in!