Veelgestelde vragen Georgië

Welkom op onze pagina met veelgestelde vragen over de voorbereiding van een reis naar Georgië. Georgië is een prachtig land met een rijke cultuur en natuur, en een populaire bestemming voor reizigers. Voordat u op reis gaat, is het echter van belang om goed voorbereid te zijn.

Op deze pagina kunt u antwoorden vinden op veelgestelde vragen Georgië, vragen over onderwerpen zoals visa, valuta, taal, elektriciteit, vaccinaties, vervoer, toeristische attracties, veiligheid en culturele etiquette.

Lees deze informatie aandachtig door om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent voor uw reis naar Georgië. Mocht u nog vragen hebben die niet op deze pagina beantwoord worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat u een geweldige reis zult hebben naar dit prachtige land.

Contact

We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zowel per e-mail als per telefoon staan we je graag te woord. Voor alle informatie kun je kijken op https://www.touringo.nl/contact.
In het geval van nood zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met Touringo via telefoon nummer (+31) – 020 -776 07 88. Buiten kantooruren kun je contact opnemen met ons noodnummer op +31 (0) 628731311. Hou er rekening mee dat het vanwege het avontuurlijke karakter van onze reizen niet altijd mogelijk is om binnen 24 uur contact met de groep te leggen.

Voorwaarden