• (+31) - 020 -776 07 88

Blog

Euronews-noemde-het-wijnhuis-in-Kakheti-de-beste-objecten-van-groene-architectuur

Euronews noemde het wijnhuis in Kakheti een van de beste objecten van groene architectuur

De tv-zender Euronews noemde de Shilda-wijnmakerij in Kakheti een van de beste objecten van groene architectuur.

De auteurs van de Euronews noemt dat een energiezuinige wijnmakerij in het Kakhetian dorp Shilda hun favoriet is onder voorbeelden van groene architectuur over de hele wereld.

Lees meer
Kazbegi-Mounteins-View-from-Hotel-Georgie

Van Tbilisi naar Kazbegi: de Georgian Military Highway

Pittoreske dorpjes, schitterende uitzichten vanaf kronkelende bergwegen en een colonne van oude, Russische trucks door haarspeldbochten. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is de Georgian Military Highway één van de mooiere routes in Georgië. De weg verbindt hoofdstad Tbilisi met Kazbegi nabij de Russische grens en staat garant voor een spectaculaire roadtrip.

Lees meer
Winter in Swanetie Georgie

Georgië: must-see’s, vervoer, accommodatie, eten en prijzen

“Georgië? Wat moet je dáár dan?”, word je ongetwijfeld gevraagd wanneer je dit land als volgende reisbestemming noemt. Maar weinig mensen weten dat dit Oost-Europese land prachtige natuur heeft, hartstikke goedkoop is en je er gewoon veilig kunt reizen. In dit artikel lees je alles over backpacken in Georgië.

Lees meer
World-Travel-Award-winaar-Batumi-Georgie-300x200

Batumi de winnaar van Travel Oscar – World Travel Awards

TBILISI, 9 juni – Nieuws-Georgië. Batumi (de stad ligt in het zuidwesten van Georgië aan de Zwarte Zee dichtbij de Turkse grens) werd de winnaar van de World Travel Awards, die de “toeristische Oscar” wordt genoemd. De hoofdstad van Adjara ontving de prijs in de nominatie “De beste snelgroeiende toeristische bestemming in Europa.”

Lees meer
Ushguli-Mestia-Georgie

Vervoer, accommodatie en wandelen in Mestia (Svaneti)

Bij een reis naar Georgië hoort een bezoek aan Svaneti. De regio staat bekend om besneeuwde bergtoppen, groene valleien en traditionele dorpjes met karakteristieke verdedigingstorens (koshki). Het is daarmee een walhalla voor wandelaars, bergbeklimmers en liefhebbers van outdoor. De meest populaire uitvalsbasis is het dorpje Mestia; in dit artikel lees je alles over vervoer, accommodaties, hikes en dagtrips.

Lees meer