Ballonvaart in de Alazani-vallei (Georgië)

Winery ALAZANI, Kardenakhi, Kakheti, Georgia
Erg goed
Duur

7 uur

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

De Alazani-vallei in Georgië is een van de meest spectaculaire landschappen. Het is een regio die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, cultuur en geschiedenis. Een ballonvaart over deze vallei is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt op een reis door de tijd en ruimte.

Terwijl je door de lucht zweeft, kijk je uit op de prachtige landschappen die deze regio kenmerken. Van de adembenemende bergen van de Kaukasus tot de wijngaarden en fruitboomgaarden die over de vallei verspreid liggen, elk detail van het landschap komt tot leven in deze ballonervaring.

Bovendien biedt een ballonvaart over de Alazani-vallei de mogelijkheid om de rijke cultuur en geschiedenis van de regio te ontdekken. Terwijl je over middeleeuwse forten en kloosters zweeft, krijg je een uniek perspectief op de rijke geschiedenis van Georgië en de Kaukasus.

Een ballonvaart in de Alazani-vallei is een ervaring die je nog lang bij zal blijven. Het is een geweldige manier om deze regio te verkennen en te genieten van een panoramisch uitzicht vanuit de lucht. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon een nieuwe manier om de wereld te bekijken, een ballonvaart in de Alazani-vallei is een ervaring die je niet mag missen.

Kakheti
Kakheti

In Georgië vinden ballonvluchten meestal plaats in de Alazani-vallei, een oud cultureel centrum en de bakermat van de Georgische wijnproductie. Alle toeristische routes lopen door dit gebied. De vallei strekt zich uit over meer dan honderd kilometer langs de zuidelijke hellingen van de Grote Kaukasus. De bergen stijgen majestueus op in de blauwe lucht, hun toppen bedekt met sneeuwwitte gletsjers.

  • Privétransport
  • Flessenwater
  • Instructeur
  • Alcoholische dranken
  • Lunch

English
Russisch

Activiteitslocatie

Winery ALAZANI, Kardenakhi, Kakheti, Georgia

Beoordelingen

4.9/5
Erg goed
Gebaseerd op 4 reviews
Erg goed
3
Goed
1
Redelijk
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
Ballonvaart in de Alazani-vallei (Georgië)
Emma
04/16/2023

Aanbevolen ervaring

Ik zou deze dagtrip zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een adembenemende en unieke ervaring in Georgië. Het was echt onvergetelijk! De ballonvaart is een geweldige manier om de schoonheid van de Alazani-vallei te ontdekken en een diepe indruk achter te laten. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring in Georgië.
Ballonvaart in de Alazani-vallei (Georgië)
Daan
04/16/2023

Avontuur en ontspanning

Deze dagtrip biedt zowel avontuur als ontspanning. Het was geweldig om de natuur te ervaren vanuit de ballon, en de schilderachtige dorpjes waren rustgevend. Het was een perfecte combinatie van opwinding en ontspanning.
Ballonvaart in de Alazani-vallei (Georgië)
Julia
04/16/2023

Leuke dag

Het was geweldig om de vallei vanuit dit unieke perspectief te zien. Het was alsof ik in een ansichtkaart was gestapt. De ballonvaart bood ons een spectaculair uitzicht op de vallei en de omliggende bergen, en het was een ervaring die ik niet snel zal vergeten.
Ballonvaart in de Alazani-vallei (Georgië)
Sophie
04/16/2023

Geweldige ervaring

Ik kan de ballonvaart in de Alazani-vallei zeker aanraden aan iedereen die Georgië bezoekt. Het was een adembenemende ervaring die ik nooit zal vergeten. Het uitzicht op de vallei was werkelijk prachtig en de zonsopgang maakte het nog specialer. Het was een van de meest unieke en betoverende ervaringen die ik ooit heb gehad.
Totaal aantal resultaten: 1 - 4 van 4

Schrijf een recensie

va € 296

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Misschien vind je dit ook interessant