Dagtrip: Okatse Canyon en Prometheus-grot

4.9 (12 Reviews)
Okatse Canyon, Окаце, Georgia
va. € 74
4.9
(12 reviews)
Boek nu
Duur

12 uur

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

Activiteit details

Bezoek het westelijke deel van Georgia en verken de Okatse Canyon, die al veel toeristen heeft aangetrokken en verbaasd met zijn prachtige natuur. Zie later Prometheus-grot, een van de wonderen van Georgië en een van de grootste grotten ter wereld.

Highlights

 • Maak een wandeling over een brug met een transparante vloer
 • Ga varen op de bodem van de kloof
 • Loop door een fantastische grot

Included/Excluded

 • Brandstoftoeslag
 • Engelstalige bestuurder
 • Deur-aan-deur-dienst
 • Privérondleiding
 • Toegangsprijs voor de Prometheus-grotv
 • Boot naar de Prometheus-grot
 • Toegangsprijs voor de Okatse Canyon
 • 4WD-auto naar Okatse-kloof, wat 50 GEL per auto is
 • Lunch

Wat je kunt verwachten

Okatse Canyon

Begin je reis 's ochtends vroeg om 8:00 uur, terwijl je chauffeur je ophaalt van je hotel in Tbilisi om je naar Kutaisi te brengen. De weg naar Kutaisi (de tweede grootste stad in Georgië) voert u over de Rikoti-pas en door de langste tunnel in Georgië (1.722 meter). Onderweg naar Kutaisi stop je in Surami en proef je de beroemde versgebakken Nazuqi (zoet brood gebakken in een oven). Kom vervolgens in Kutaisi City aan, waar je op verzoek de mogelijkheid hebt om te lunchen, voordat je verder gaat naar Okatse Canyon.

Okatse Canyon is een van de populairste kloven in Georgië en is verdeeld in twee bovenste en onderste gedeelten. Liefhebbers van extreme sporten kunnen vanaf het bovenste gedeelte met een boot door de kloof rijden, wat leidt tot een waterval die vanaf een hoogte van ongeveer 12 meter valt. De wanden van de kloof zijn bedekt met mos en je kunt ook lianen bekijken die langs de hele kloof groeien.

Prometheus-grot

Na de kloof is je volgende stop naar de stad Tskhaltubo, waar je een van de meest interessante grotten in Georgië, Prometheus Cave, zult ontdekken. Loop daar door een 1,5 kilometer lange tunnel terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op stalactieten, stalagmieten, versteende watervallen, ondergrondse rivieren en meren langs de grot. Na uw excursie heeft u de mogelijkheid om te stoppen voor het diner, voordat u wordt teruggebracht naar uw hotel in Kutaisi of Tbilisi.

Languages

English
Russisch

Activiteitslocatie

Okatse Canyon, Окаце, Georgia

Beoordelingen

4.9/5
Erg goed
(12 Reviews)
Erg goed
9
Goed
3
Redelijk
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
12 reviews on this Activity - Showing 1 to 7
sataplia-is-a-protected-foto
Ekaterina
04/13/2023

en natuurlijke schat die je niet mag missen

Een natuurlijke schat die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Georgië. De wandeling door de kloof was een uitdaging, maar het uitzicht en de watervallen waren geweldig. De grot was ook zeer indrukwekkend, met zijn surrealistische landschappen en natuurlijke formaties. Een perfecte combinatie van avontuur en natuurlijke schoonheid.
sataplia-is-a-protected-foto
Pavel
04/13/2023

Een dag vol avontuur en wonder

Een dag vol avontuur en wonder. De wandeling door de kloof was uitdagend, maar het uitzicht op de watervallen en de kliffen was prachtig. De grot was even indrukwekkend, met zijn complexe netwerk van stalactieten en stalagmieten. Een unieke ervaring die ik zeker zou aanbevelen.
sataplia-is-a-protected-foto
Emma
04/13/2023

Een verbluffend natuurlijk meesterwerk

De Okatse Canyon en Prometheus-grot zijn verbluffende natuurlijke meesterwerken die je moet zien om het te geloven. Het landschap en de watervallen van de Okatse Canyon waren adembenemend en de wandeling was een spannend avontuur. De grot was een fascinerende plek om te verkennen en de natuurlijke formaties waren indrukwekkend.
sataplia-is-a-protected-foto
Peter
04/13/2023

Een fantastische combinatie van natuurlijke wonderen

De dagtrip naar Okatse Canyon en Prometheus-grot was een fantastische combinatie van natuurlijke wonderen. De Okatse Canyon was prachtig en de wandeling was uitdagend maar zeer de moeite waard. De Prometheus-grot was even indrukwekkend met zijn stalactieten en stalagmieten. Een must-see voor elke bezoeker van Georgië.
sataplia-is-a-protected-foto
Maria
04/13/2023

Een avontuurlijke dag in de natuur

De dagtrip naar Okatse Canyon en Prometheus-grot was een avontuurlijke dag in de natuur. De wandeling door de canyon was uitdagend maar het uitzicht was adembenemend. De Prometheus-grot was ook zeer indrukwekkend en de moeite waard om te zien. Ik zou deze dagtrip aanbevelen aan elke natuurliefhebber.
sataplia-is-a-protected-foto
Alexei
04/13/2023

Een unieke ervaring

De dagtrip naar Okatse Canyon en Prometheus-grot was een unieke ervaring die ik iedereen zou aanbevelen. De wandeling door de canyon was spectaculair, en de Prometheus-grot was een indrukwekkend staaltje van de natuur. Ik zal deze dagtrip zeker aanbevelen aan al mijn vrienden.
sataplia-is-a-protected-foto
Elena
04/13/2023

Een natuurlijke schoonheid

De Okatse Canyon was werkelijk een natuurlijke schoonheid die ik niet snel zal vergeten. Het was een adembenemend gezicht om de enorme kloof te zien en de indrukwekkende watervallen te horen. De wandeling was zeker de moeite waard en de Prometheus-grot was een geweldige bonus.

Schrijf een recensie

Vanaf: € 74
4.9 (12 Reviews)

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Meer opties ontdekken