Daguitstap naar Kazbegi via Ananuri en Gudauri

4.9 (5 Reviews)
Kazbegi, Georgia
va. € 59
4.9
(5 reviews)
Boek nu
Duur

14 uur

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

Activiteit details

Een daguitstap naar Kazbegi waarin je verschillende bezienswaardigheden van deze prachtige regio gaat verkennen. Samen met je privé chauffeur/gids ontdek je Ananuri, Gudauri en Stepantsminda (Kazbegi) en andere locaties.

Highlights

  • Verken de bergen van de Kaukasus
  • Bezoek het middeleeuwse kasteel van Ananuri
  • Proef het koudste bronwater in Gudauri
  • Bezoek de mooiste plek in Georgië, de Drievuldigheidskerk van Gergeti

Included/Excluded

  • Vervoer in een comfortabele auto
  • Driver-gids service
  • 2 x flessen mineraalwater per persoon
  • Ophalen / afzetten service
  • Eten en maaltijden
  • Verzekering

Wat je kunt verwachten

Tbilisi

Je begint om 09:00 uur, vanaf het metrostation Avlabari. Om 09:45 uur bezoek je Jinvali, het grootste reservoir van Oost-Georgië.

Ananuri

Hierna bezoek je het fort van Ananuri, dat één van de beste monumenten van laat-feodaal Georgië is. Hoewel er niet zo weinig monumenten op het grondgebied van het land zijn, helpt Ananuri duidelijk te begrijpen hoe mensen in die verre tijd leefden.

Ananurische structuren, in tegenstelling tot andere vergelijkbare structuren, zijn perfect bewaard gebleven. Deze bijzondere functie roept interesse op in het fort van zowel toeristen als historici, en sinds 2012 heeft dit fort de status van UNESCO-werelderfgoed.

Gudauri via Georgische militaire weg

Na het fort, heb je de mogelijkheid om te lunchen in het Pasanauri Restaurant, waar je de gelegenheid krijgt om de traditionele Georgische Khinkali te proeven. Na de lunch ga je naar Gudauri, een skigebied op een zuidelijk gelegen plateau van de grotere Kaukasus. Na het skigebied kom je de Vriendschapsboog tegen, een inspiratie van de beroemde beeldhouwer Tsereteli. Het werd gebouwd op een hoogte van 2384 meter in het district Kazbegi, aan de kruising bij de Georgische militaire weg.

Kazbegi

Later bezoek je de Stepantsminda (Kazbegi) Drievuldigheidskerk van Gergeti. Op de helling van de majestueuze Kazbek-berg, tussen de met sneeuw bedekte bergketens, ligt de oude Georgische Drievuldigheidskerk van Gergeti. Het ligt op een hoogte van 2170 meter in de buurt van de stad Stepantsminda en het dorp Gergeti. Tegen het einde van je uitstap heb je de mogelijkheid om te dineren in restaurant Gudauri, voordat je terugkeert naar het metrostation Avlabari in Tbilisi.

Languages

English
Russisch

Activiteitslocatie

Kazbegi, Georgia

Beoordelingen

4.9/5
Erg goed
(5 Reviews)
Erg goed
4
Goed
1
Redelijk
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
5 reviews on this Activity - Showing 1 to 5
excursie en transfer naar Ananuri Georgie
Isabella
04/07/2023

Een rustgevende en prachtige ontsnapping uit de stad

De daguitstap naar Kazbegi via Ananuri en Gudauri was een rustgevende en prachtige ontsnapping uit de stad. De uitzichten op de bergen waren prachtig en de stops bij Ananuri en Gudauri waren geweldig. Kazbegi zelf was ook prachtig en de wandeling naar de Gergeti Trinity Church was ontspannend en rustgevend. Het was een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur.
excursie en transfer naar Ananuri Georgie
Oliver
04/07/2023

Een onvergetelijke reis door de bergen

De daguitstap naar Kazbegi via Ananuri en Gudauri was een onvergetelijke reis door de bergen. De uitzichten waren adembenemend en de stops bij Ananuri en Gudauri waren geweldig. Kazbegi zelf was ook prachtig en de wandeling naar de Gergeti Trinity Church was uitdagend maar onvergetelijk. Het was een geweldige ervaring en ik zou het aanbevelen aan iedereen die van bergen en wandelen houdt.
excursie en transfer naar Ananuri Georgie
Sofia
04/07/2023

"Een avontuurlijke en opwindende reis

De daguitstap naar Kazbegi via Ananuri en Gudauri was een avontuurlijke en opwindende reis. De rit door de bergen was prachtig en de stops bij Ananuri en Gudauri waren geweldig. Kazbegi zelf was ook prachtig en de wandeling naar de Gergeti Trinity Church was uitdagend maar de moeite waard. Het was een geweldige ervaring en ik zou het aanbevelen aan iedereen die van avontuur houdt.
excursie en transfer naar Ananuri Georgie
Max
04/07/2023

Een geweldige combinatie van geschiedenis en natuur

De daguitstap naar Kazbegi via Ananuri en Gudauri was een geweldige combinatie van geschiedenis en natuur. Ananuri was een fascinerende historische site en de uitzichten op Gudauri waren adembenemend. Kazbegi was ook prachtig en de wandeling naar de Gergeti Trinity Church was de moeite waard. Het was een geweldige manier om meer te leren over de geschiedenis en natuur van Georgië.
excursie en transfer naar Ananuri Georgie
Davis
04/07/2023

Een adembenemende reis door de Kaukasus

De daguitstap naar Kazbegi via Ananuri en Gudauri was werkelijk adembenemend. De uitzichten op de Kaukasus waren spectaculair en de stops bij Ananuri en Gudauri waren geweldig. Kazbegi zelf was ook prachtig en de wandeling naar de Gergeti Trinity Church was een hoogtepunt van de reis. Ik zou deze daguitstap ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van natuur en wandelen houdt.

Schrijf een recensie

Vanaf: € 59
4.9 (5 Reviews)

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Meer opties ontdekken