Dagtrip: Signagi en David Gareja Monastery Complex

0 (No Review)
Sighnaghi, Georgia
Vanaf € 69,00
0
(0 review)
Boek nu
Duur

10 uur

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

Activiteit details

Kunst, geschiedenis, platteland, eten, spectaculaire landschappen: Kakheti heeft het allemaal. Als je maar één dag vrij hebt, boek dan deze David Gareja en Signagi dagtrip vanuit Tbilisi om de hoogtepunten van de regio te ontdekken, begeleid door een…

Highlights

  • Geniet van een spectaculair uitzicht op de bergen langs de Alazani-vallei
  • Geniet van de ouderwetse sfeer terwijl u te voet de kloosters in de grot verkent
  • Bezoek de stad van de liefde

Included/Excluded

  • Tickets voor Uplistsikhe
  • Vervoer in een comfortabele auto
  • Driver-gids service
  • 2 x flessen mineraalwater per persoon
  • Ophalen / afzetten service
  • Maaltijden
  • Verzekering

Wat je kunt verwachten

David Gareja Monastery Complex

Verken grotten met monumentale schilderijen in halfwoestijn Udabno en smul je ogen op kleurrijke landschappen en zoutmeren van pittoreske regio's. Ontdek dan de stad van de liefde die zich op de top van de heuvels bevindt, naast de rand van de Kaukasus en het Alazani-wijndal. Je chauffeur en gids halen je op bij je accommodatie in Tbilisi en reizen door de semi-woestijn, waar de heilige kloosters van Lavra en Udabno op je wachten. Neem plaats in uw comfortabele zitplaats, waar u kunt ontspannen terwijl uw gids verhalen deelt over de regio, een van de meest opmerkelijke middeleeuwse religieuze en culturele centra in Georgië. Het complex werd in de 6e eeuw gesticht door David (St. David Garejeli). Na een korte autorit van een uur, begint u aan uw wandeling naar het bovenste deel door een semi-woestijngebied om het heilige David Gareja-kloostercomplex te verkennen. Je volgt een mooie route naar de heuvels van het Udabno-klooster die tegenwoordig een natuurlijke grens is van Georgië en Azerbeidzjan. Geniet van kleurrijke landschappen terwijl je naar het heilige klooster reist en bekijk de monumentale schilderijen in grotten in het klooster van Udabno. Geniet van de onverdeelde aandacht van je gids en deel verhalen over het klooster. Voordat je het David Gareja-complex verlaat, zal je gids je meenemen naar het heilige Lavra-klooster om je te storten in de geschiedenis en architectuur van de middeleeuwen in de Middeleeuwen. Reis vanuit Gareja naar het dorp Badiauri en bezoek de plaatselijke broodbakkers en neem deel aan het bakken van Georgisch brood. Je vervolgt je reis naar het Bodbe-klooster met een spectaculair uitzicht, een basiliek uit de negende eeuw met drie schepen, een ringkogeltoren en een moderne kerk.

Sighnaghi

Bij de laatste stop van je reisdag wacht de boeiende "Stad van de liefde" op je. Signagi, een stad uit de achttiende eeuw, heeft een rijke geschiedenis, vestingwerken en verdedigingsmuren. Volg een rondleiding om het historische centrum van de stad te verkennen en wandel door de kleine straatjes terwijl je over hun geschiedenis leert. Bezoek aan de hoogste toren en kleine straatjes om een spectaculair uitzicht te bewonderen op de Alazani-vallei en de rand van de Kaukasus met duizelingwekkende ruige bergtoppen. Of profiteer van wat vrije tijd om uw eigen tempo te bepalen, door de straten van de oude stad te dwalen en misschien wel te genieten met de Georgische keuken, wijnproeverij of een kopje koffie in de zon naast de lokale bevolking (voor eigen rekening). Ontmoet andere bezoekers van het gebied en verwen uzelf met lokale lekkernijen zoals Churchkhela, droog fruit en Tklapi. Keer 's avonds terug naar Tbilisi en voltooi je tour met een drop-off aan het beginpunt.

Languages

English
Russisch

Activiteitslocatie

Sighnaghi, Georgia

Beoordelingen

0/5
Niet beoordeeld
(0 review)
Fantastisch
0
Erg goed
0
Average
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
0 review on this Activity - Showing 1 to 0

Schrijf een recensie

Vanaf: € 69,00
0 (No Review)

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Meer opties ontdekken