Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi

0 (No Review)
Akhaltsikhe Castle, Akhaltsikhe, Georgia
Vanaf € 64,00
0
(0 review)
Boek nu
Duur

12 uur

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

Activiteit details

Ontdek de verschillende contrasterende plaatsen van verschillende historische tijdperken zo oud als de bronstijd. Reis door historische wonderen, zowel natuurlijk als door de mens gemaakt.

Highlights

 • Verken het grottencomplex Vardzia
 • Ontdek het oude Rabati-kasteel
 • Geniet van wandelen in het Borjomi Central Park
 • Proef het genezende Borjomi mineraalwater

Included/Excluded

 • Tickets
 • Vervoer in een comfortabele auto
 • Driver-gids service
 • 2 x flessen mineraalwater per persoon
 • Ophalen / afzetten service
 • Maaltijden
 • Verzekering

Wat je kunt verwachten

Vardzia

Begin de dag om 9.00 uur om naar het zuiden van Georgia te gaan, waar het Vardzia-grottencomplex, Rabati Castle en Borjomi resort op uw ontdekking wachten. Vardzia, uw eerste stop, is een grottencomplex dat in de 12e eeuw werd opgegraven op de hellingen van de berg Erusheti. Ga door smalle kloven in Aspindza langs een bijzonder mooie vallei om Vardzia te vinden. Een plaats met koninklijke geschiedenis, zie het klooster met zijn tempel van de Veronderstelling en de oude schilderijen van de Koning en de Koningin van de tijd. Andere intrigerende kenmerken van het complex zijn de klokkentoren, kapellen, apotheek en wijnkelders.

Rabati Castle

De reis gaat verder naar Rabati Castle, een middeleeuws kasteelcomplex van Aziatische stijl in Akhaltsikhe. Gebouwd in de 13e eeuw, Rabati kasteel ontwikkeld onder invloed van verschillende culturen in de daaropvolgende eeuwen en dit wordt weerspiegeld in de architectuur; de moderne sectie, waaronder een restaurant, hotel, cafés en winkels, terwijl de oude de Ahmediyeh-moskee, de kerk, het familieslot van Jakeli en het historische museum omvat.

Bordzjomi

Borjomi, de laatste bestemming, is een hydro-thermisch kuuroord in de zuidelijke regio Samtskhe-Javakheti. Borjomi heeft een internationale reputatie vanwege de geothermische minerale bronwaterbronnen. Geniet van wandelen in het Borjomi Central Park en proef het bekroonde lokale mineraalwater waarvan wordt gezegd dat het unieke helende eigenschappen heeft. Verken het zwavelwaterzwembad in de openlucht voordat u terugkeert naar Tbilisi.

Languages

English
Russisch

Activiteitslocatie

Akhaltsikhe Castle, Akhaltsikhe, Georgia

Beoordelingen

0/5
Niet beoordeeld
(0 review)
Fantastisch
0
Erg goed
0
Average
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
0 review on this Activity - Showing 1 to 0

Schrijf een recensie

Vanaf: € 64,00
0 (No Review)

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Meer opties ontdekken