Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi

4.9 (6 Reviews)
Akhaltsikhe Castle, Akhaltsikhe, Georgia
va. € 64
4.9
(6 reviews)
Boek nu
Duur

12 uur

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

Activiteit details

Ontdek de verschillende contrasterende plaatsen van verschillende historische tijdperken zo oud als de bronstijd. Reis door historische wonderen, zowel natuurlijk als door de mens gemaakt.

Highlights

 • Verken het grottencomplex Vardzia
 • Ontdek het oude Rabati-kasteel
 • Geniet van wandelen in het Borjomi Central Park
 • Proef het genezende Borjomi mineraalwater

Included/Excluded

 • Tickets
 • Vervoer in een comfortabele auto
 • Driver-gids service
 • 2 x flessen mineraalwater per persoon
 • Ophalen / afzetten service
 • Maaltijden
 • Verzekering

Wat je kunt verwachten

Vardzia

Begin de dag om 9.00 uur om naar het zuiden van Georgia te gaan, waar het Vardzia-grottencomplex, Rabati Castle en Borjomi resort op uw ontdekking wachten.

Vardzia, uw eerste stop, is een grottencomplex dat in de 12e eeuw werd opgegraven op de hellingen van de berg Erusheti. Ga door smalle kloven in Aspindza langs een bijzonder mooie vallei om Vardzia te vinden. Een plaats met koninklijke geschiedenis, zie het klooster met zijn tempel van de Veronderstelling en de oude schilderijen van de Koning en de Koningin van de tijd. Andere intrigerende kenmerken van het complex zijn de klokkentoren, kapellen, apotheek en wijnkelders.

Rabati Castle

De reis gaat verder naar Rabati Castle, een middeleeuws kasteelcomplex van Aziatische stijl in Akhaltsikhe. Gebouwd in de 13e eeuw, Rabati kasteel ontwikkeld onder invloed van verschillende culturen in de daaropvolgende eeuwen en dit wordt weerspiegeld in de architectuur; de moderne sectie, waaronder een restaurant, hotel, cafés en winkels, terwijl de oude de Ahmediyeh-moskee, de kerk, het familieslot van Jakeli en het historische museum omvat.

Bordzjomi

Borjomi, de laatste bestemming, is een hydro-thermisch kuuroord in de zuidelijke regio Samtskhe-Javakheti. Borjomi heeft een internationale reputatie vanwege de geothermische minerale bronwaterbronnen. Geniet van wandelen in het Borjomi Central Park en proef het bekroonde lokale mineraalwater waarvan wordt gezegd dat het unieke helende eigenschappen heeft. Verken het zwavelwaterzwembad in de openlucht voordat u terugkeert naar Tbilisi.

Languages

English
Russisch

Activiteitslocatie

Akhaltsikhe Castle, Akhaltsikhe, Georgia

Beoordelingen

4.9/5
Erg goed
(6 Reviews)
Erg goed
5
Goed
1
Redelijk
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
6 reviews on this Activity - Showing 1 to 6
excursie Rabati Kasteel
Tom
04/07/2023

Een perfecte mix van cultuur en natuur

Ik vond de Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi een perfecte mix van cultuur en natuur. We bezochten enkele prachtige historische locaties, waaronder de Rabati-burcht, maar we kregen ook de kans om te genieten van enkele van de meest spectaculaire landschappen van Georgië. Onze gids was zeer goed geïnformeerd en vriendelijk, en
excursie Rabati Kasteel
Marieke
04/07/2023

Geweldige waarde voor uw geld

Ik vond de Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi een uitstekende waarde voor mijn geld. De tour omvatte alle belangrijke bezienswaardigheden van de regio, en onze gids was zeer goed geïnformeerd en enthousiast om ons alles te laten zien. Ik zal deze tour zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige manier om Georgië te verkennen.
excursie Rabati Kasteel
John
04/07/2023

Een onvergetelijke ervaring

Ik heb de Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi met mijn familie gedaan en we hebben allemaal erg genoten van de ervaring. Onze gids was zeer behulpzaam en vriendelijk, en hij zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden tijdens de hele tour. Ik zal deze tour zeker aanbevelen aan iedereen die Georgië bezoekt.
excursie Rabati Kasteel
Lena
04/07/2023

Adembenemende landschappen

Als je van mooie landschappen houdt, dan is de Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi een echte aanrader! Tijdens de tour bezochten we enkele van de meest spectaculaire plekken in Georgië, waaronder de Borjomi-vallei en de Vardzia-grotten. Ik was echt onder de indruk van de schoonheid van deze plaatsen en ik zal deze tour zeker aan mijn vrienden en familie aanbevelen.
excursie Rabati Kasteel
Alex
04/07/2023

Een fascinerende geschiedenisles

De Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi was een geweldige manier om de rijke geschiedenis van Georgië te ontdekken. Onze gids was zeer goed geïnformeerd en vertelde ons veel interessante feiten en verhalen over de plaatsen die we bezochten. Ik vond vooral de Vardzia-grotten erg fascinerend, en ik ben blij dat ik deze tour heb gedaan.
excursie Rabati Kasteel
Lisa
04/07/2023

Geweldige tour met fantastische gids

Ik heb echt genoten van de Dagtour door Vardzia, Rabati en Borjomi. Onze gids was zeer deskundig en vriendelijk, en hij zorgde ervoor dat we alle hoogtepunten van de tour te zien kregen. De Vardzia-grotten waren absoluut adembenemend, en de Rabati-burcht was ook zeer indrukwekkend. Ik raad deze tour zeker aan!

Schrijf een recensie

Vanaf: € 64
4.9 (6 Reviews)

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Meer opties ontdekken