Tbilisi: Nationale Opera & Ballet Theater

Opera and Ballet Theater of Tbilisi, Shota Rustaveli Avenue, Tbilisi, Georgia
Erg goed
Duur

6 uur

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

Geniet van de unieke gelegenheid om het beroemde Tbilisi Opera en Ballet Theater te bezoeken voor een kijkje in dit iconische gebouw dat werd opgericht in 1851. Woon wereldberoemde repetities bij in de opera of balletstudio op bepaalde dagen.

Highlights

 • Bezoek de synagoge, Sioni en Anchiskhati-kerken in de oude binnenstad
 • Zie de kerk van Metekhi en de bakstenen koepels van zwavelbaden
 • Ontdek de vesting Narikala - een van de oudste forten in Georgië
 • Volg een informatieve rondleiding door het beroemde opera- en ballettheater van Tbilisi
 • Bekijk de dansrepetities in de balletstudio

Nationale Opera & Ballet Theater
Nationale Opera & Ballet Theater

Ontmoet je gids in de receptie van je hotel en begin aan je unieke tour naar het beroemde Tbilisi Opera en Ballet Theater. Begin de tour in de oude stad en de nieuwe stad van Tbilisi, die een breed scala aan historische bezienswaardigheden biedt. Beginnend bij de kerk van Metekhi, loop naar de bakstenen koepels van de zwavelbaden. Doorgaan naar het spectaculair gelegen Narikala-fort - een van de oudste forten in Georgië met uitzicht op de Mtkvari-rivierkloof. Bezoek daarna de synagoge, Sioni en de Anchiskhati-kerken.

Wandel vervolgens over Rustaveli Avenue - de hoofdstraat in Tbilisi en bezoek het beroemde Georgische Nationale Opera en Ballet Theater. Gedurende de hele reis zal uw lokale gids informatief commentaar geven over de geschiedenis en het moderne leven van het theater. Ontdek hoe Tbilisi Opera, opgericht in 1851, het belangrijkste operahuis van Georgië is en een van de oudste vestigingen in zijn soort in Oost-Europa.

Tijdens het bezoek, maak van de gelegenheid gebruik om de dansers en coaches van het Staat Ballet in de repetitiestudio te bekijken. De voorstelling wordt geleid door een van de meest bekende prima ballerina's van de moderne tijd en de artistiek leider van het Staat Ballet van Georgië - Nina Ananiashvili. Aan het einde van de tour heb je een grondige kennismaking met de geschiedenis van het Tbilisi Opera and Ballet Theatre, de beroemdste Georgische megasterren, moderne choreografie en dansers.

 • Vervoer
 • Live Engelstalige gidsservice
 • Toegangsprijs en lokale gids in het Opera en Ballet Theater
 • Koffiepauze in een plaatselijk café in de oude stad
 • Kabeltreintickets
 • Eten en alcoholische dranken

English
Russisch

Activiteitslocatie

Opera and Ballet Theater of Tbilisi, Shota Rustaveli Avenue, Tbilisi, Georgia

Beoordelingen

4.9/5
Erg goed
Gebaseerd op 4 reviews
Erg goed
3
Goed
1
Redelijk
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
Nationale-Opera-Ballet-Theater-tbilisi-foto
Kim
04/07/2023

Een buitengewone avond in het Nationale Opera & Ballet Theater

Deze avond in het Nationale Opera & Ballet Theater was werkelijk buitengewoon. De muziek en dans waren van topniveau en het theater zelf was prachtig. Het is een indrukwekkend gebouw en een belangrijk onderdeel van de cultuurgeschiedenis van Georgië. Ik zou deze ervaring zeker aanbevelen aan iedereen die Tbilisi bezoekt.
Nationale-Opera-Ballet-Theater-tbilisi-foto
Williams
04/07/2023

Een onvergetelijke uitvoering

Ik was absoluut weggeblazen door de uitvoering in het Nationale Opera & Ballet Theater in Tbilisi. De muziek was prachtig en de dansvoorstelling was indrukwekkend. Het theater zelf is ook een bezienswaardigheid, met zijn prachtige architectuur en rijke geschiedenis. Het is een must-see voor iedereen die een bezoek brengt aan Tbilisi.
Nationale-Opera-Ballet-Theater-tbilisi-foto
Alex
04/07/2023

Een magische ervaring in het hart van Tbilisi

Deze ervaring in het Nationale Opera & Ballet Theater was absoluut magisch. De prachtige muziek, de indrukwekkende dansvoorstelling en de schitterende locatie maakten deze avond onvergetelijk. Het is een perfecte manier om te genieten van de cultuur van Georgië en een echte aanrader voor iedereen die Tbilisi bezoekt.
Nationale-Opera-Ballet-Theater-tbilisi-foto
Sophia
04/07/2023

Een onvergetelijke avond vol muziek en dans

Het Nationale Opera & Ballet Theater in Tbilisi is een prachtige locatie voor een avondje uit. De uitvoering van de opera was fantastisch en de dansvoorstelling was indrukwekkend. Het theater zelf is adembenemend, met zijn prachtige architectuur en interieur. Het is een must-see voor iedereen die van muziek en dans houdt.
Totaal aantal resultaten: 1 - 4 van 4

Schrijf een recensie

va € 74

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Misschien vind je dit ook interessant