VAKANTIE BOEKEN​

De rondreizen die we op onze website aanbieden zijn altijd zonder internationale vluchten. Uiteraard helpen we graag bij het vinden van de vluchten die het beste bij je wensen en het reisprogramma passen.
Als de informatie op je boekingsbevestiging en/of factuur niet klopt verzoeken we je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Een overzicht van onze openingstijden en contactgegevens is te vinden op contact met Touringo. Aan wijzigingen en/of annuleringen kunnen kosten verbonden zitten.
Na het afronden en definitief maken van de boeking sturen we je zo snel mogelijk een boekingsbevestiging en factuur met daarin de betaalinstructies. In deze documenten vind je alle noodzakelijke informatie om de betaling te doen (via PayPal en Credit Card) en uiteraard alle informatie over je toekomstige reis naar Georgië!
Het is mogelijk je reis na het maken van de boeking te annuleren. Hiervoor gelden wel een aantal spelregels. Na het maken van een boeking heb je de mogelijkheid om binnen 5 werkdagen te annuleren (herroepen) door hierover schriftelijk met Touringo in contact te treden. Deze termijn van 5 werkdagen gaat in op de dag van het maken van de boeking. Hierna gelden de onderstaande annuleringskosten: Bij annulering binnen 5 werkdagen na boeking: 0% toeslag (Gratis) Bij annulering vanaf de 21ste dag de 14e dag vóór de vertrekdag: 50% van de reissom. Bij annulering vanaf de 14e dag tot de 5e dag vóór de vertrekdag: 75% van de reissom. Bij annulering vanaf de 5e dag tot de vertrekdag: 90% van de reissom. Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom. Touringo Travel behoudt zich het recht voor om tot uiterlijk 28 dagen voor vertrek de reis te annuleren volgens de Touringo annuleringsvoorwaarden.
Zodra je reis is bevestigd ontvang je per e-mail de reisovereenkomst met hierin alle belangrijke informatie over je aankomende rondreis in Georgië! Bij Touringo betaal je een aanbetaling van 30%. De rest van de reissom dient uiterlijk 28 dagen voor vertrek bij ons binnen te zijn. Indien je binnen 4 weken vertrekt dien je de reissom per direct in zijn geheel te voldoen. Je kunt snel eenvoudig met PayPal, iDEAL en Credit Card betalen.
Zodra je een aanvraagboeking hebt geplaatst, kun je deze niet kosteloos annuleren of wijzigen. Heb je na boeking aanvullende wensen die de reisaanvraag of reisovereenkomst veranderen, dan brengen wij € 50,- wijzigingskosten per boeking in rekening, naast eventuele annuleringskosten. Wijzigingen binnen 6 weken brengen meestal hoge annuleringskosten met zich mee. (NB: Onder “aanvullende wensen” wordt niet verstaan: een verandering van reisbestemming of vertrekdatum of een wijziging binnen de reis waardoor een deel van de reis opnieuw moet worden aangevraagd. In dat geval gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden). Een reis annuleren dient per e-mail te gebeuren vanaf het e-mailadres van de hoofdboeker.

Algemeen vragen