vanaf €695,00
Offerte aanvragen

De Wijnwereld Kachetië

Kakheti, Georgia
0/5

Duur

7 dagen

Vertrekdata

Dagelijks

Groepsgrootte

8 personen (max)

Aangeboden in

English, Russisch

Overzicht

Wijnreis Georgië

Ontdek waar de wereldberoemde Georgische wijnen worden gemaakt. Tijdens deze 7-daagse rondreis door Georgië bezoek je namelijk de beroemde wijnregio Kachetë waar al sinds jaar en dag de wijnranken en boerderijen te vinden zijn.

Je maakt een wijnreis door Georgië en bezoekt de culturele en historische hoogtepunten in Tbilisi en omgeving waarna je richting de vruchtbare regio Kachetië reist. Hier zul je het productieproces bijwonen en uiteraard de nodige wijnen proeven.

De Wijnreis door Georgië die wordt aangeboden is inclusief  transfers, verblijven op basis van logies & ontbijt en begeleiding door onze gids. Ook een aantal lunches en avondmaaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze voorbeeldreis is geheel op maat te maken
Deze voorbeeldreis is ontworpen door onze lokale gids om u te inspireren. Elk element van deze reis kan volledig aangepast worden aan de hand van uw wensen en behoeften: de duur, de route, accommodaties, activiteiten, etc.

Meer

HIGHLIGHTS

 • Een 7-daagse rondreis door Georgië / Op maat gemaakt reisschema is ook mogelijk.
 • Je zult de bekende culturele en historische highlights zoals Tbilisi & Kasbegi bezoeken.
 • Touringo verzorgd de transfers, accommodaties, gids en regelt de rest van je rondreis.

Wat je kunt verwachten

Uitvouwen
Dag 1: Aankomst Tbilisi
Dag 1: Aankomst Tbilisi

Bij de aankomst op het vliegveld van Tbilisi wacht de chauffeur van Touringo Travel je op om je naar je geboekte hotel in het centrum van de stad te brengen.

Afhankelijk van de aankomsttijd heb je de rest van de dag vrij om op eigen gelegenheid de straten van Tbilisi te gaan ontdekken voordat je de komende dagen de wijnregio in gaat trekken. Wijnreis Georgië

Dag 2: Stadsverkenning Van Tbilisi
Dag 2: Stadsverkenning Van Tbilisi

Ook vandaag breng je door in Tbilisi. Na het ontbijt begin je de dag met een wandeltocht door het oude centrum van de stad.

Het oude centrum is een labyrint van kleine steegjes en prachtige grote straten met prachtige monumentale panden en gebouwen. Bijvoorbeeld het parlementsgebouw, de Kathedraal en het presidentieel paleis.

Na de lunch ontdek je het andere deel van de stad met onder andere een bezoek aan de botanische tuinen die je via een rit met de kabelbaan bereikt.
Je sluit je eerste volledige dag in Tbilisi af met een diner in een lokaal restaurant!

Dag 3: Kachetie
Dag 3: Kachetie

De derde dag van je wijnreis door Georgië ga je de wijnvelden in! Na het ontbijt vertrek je richting Kakheti, dé Georgische wijnregio!

De route brengt je langs prachtige dorpen en onderweg maak je stops bij het Shuamta Klooster en het Alaverdi Klooster, beide twee prachtige monumenten die garant staan voor een portie orthodoxe architectuur tegen een prachtige achtergrond, die van de wijnvelden van Kakheti.

Dag 4: Gurjaani
Dag 4: Gurjaani

Op je eerste volledige dag in de beroemde wijnregio Kachetië begin je met een ontbijt in je hotel. Hierna breng je een bezoek aan de Graneli wijnboerderij waar je bekend wordt gemaakt met de verschillende technieken en methodes om wijn te produceren.

Behalve leren "hoe het werkt" zul je uiteraard ook de verschillende regionale wijnen proeven. Ook de cognac die hier wordt geproduceert zal de revue passeren. Afsluitend heb je lunch en vervolg je de reis naar Kachreti.

Onderweg naar Karchreti maak je kennis met de schoonheid van de regio Kachetië en ontdek je waarom dit dé wijnstreek van Georgië is. Ook een tussenstop in mooi Gurjaani staat op het programma; een uittekende manier om kennis te maken met het lokale leven.

Dag 5: Telavi
Dag 5: Telavi

Vandaag ontdek je de schoonheid van Telavi, de hoofdplaats van wijnregio Kachetië. Je kunt ervoor kiezen een wandeling door het centrum te maken, de auto te pakken om nog een wijnboerderij te bezoeken of gewoon lekker te genieten van het alledaagse leven.

Dag 6: Kacheti > Tbilisi
Dag 6: Kacheti > Tbilisi

Op de 6e dag van je wijnreis door de wijnregio van Georgië ga je weer richting hoofdstad Tbilisi.

Na het ontbijt in het hotel heb je vrije tijd om Telavi verder te ontdekken op eigen gelegenheid. Bijvoorbeeld om een paar souvenirs te scoren, een wandeling door de stad te maken of om lekker te genieten op een van de terrasjes in de warme zon en de indrukken van deze bijzondere plaats in je op te nemen.

Aan het eind van de dag zet je je reis voort richting Tbilisi waar je ook zult overnachten.

Dag 7: Tbilisi > Home
Dag 7: Tbilisi > Home

De 7e dag van je Wijnreis door Georgië mag je vrij invullen. Het is afhankelijk van je vluchttijden wat de mogelijkheden zijn.

De chauffeur van Touringo Travel brengt je op tijd weer naar de luchthaven zodat je zonder stress kunt beginnen aan de terugreis naar huis.

Included/Excluded

 • – luchthaventransfers;
 • – Overnachtingen in 3 sterren hotels en guesthouses met ontbijt;
 • – Alle vervoer; in een comfortabele auto/busje met Privéchauffeur
 • – Driver-gids service / Assistentie van gids
 • – internationale vlucht;
 • – overige maaltijden;
 • – upgrades of extra excursies;
 • – entreegelden (ca. 90 euro,- totaal)

Tour's Location

Kakheti, Georgia

Reviews

0/5
Based on 0 review
Ligging
0 /5
Kamers
0 /5
Service
0 /5
Hygiëne
0 /5
Eten & Drinken
0 /5
Showing 1 - 0 of 0 in total

Schrijf een recensie

vanaf €695,00

Misschien vind je dit ook leuk