Wintervakantie Georgië Deals

Gudauri – Skiën en Snowboarden

Tijdens deze 8-daagse wintersport in Georgië naar het beroemde Gudauri skiresort geniet…

€1.395,00 /person

Wintervakantie Georgië - Bestemmingen

7-daagse Wintertour: Bakoerjani

Als je nog niet weet waar je prachtige besneeuwde winterdagen zult doorbrengen,…

€974,00 /person

Wintertour Kazbegi

Tijdens deze 8-daagse wintersport in Georgië naar het beroemde Gudauri skiresort geniet je van prachtige afdalingen met geweldige uitzichten en prima poedersneeuw! Het Gudauri skiresort biedt meer dan 30km piste en ook heliskiën behoord tot de mogelijkheden!

Heliskiën Georgië

Het is iets dat je waarschijnlijk alleen van flims kent: met de helikopter naar de piste om vanaf daar door verse poedersneeuw naar beneden te gaan. Heliskiën kan tijdens je wintersportreis in Georgië geregeld worden!

Dankzij de helikopters kom je op plekken waar je anders nooit zou komen, de ideale manier om ietwat decadent op wintersport te gaan. Doe het tijdens deze geweldige heliski wintersportreis naar het Gudauri skiresort!

Zomervakanties in Georgië

Kampeerreis icon Kampeerreis naar Gomismta

Kampeerreis Gomi Mountain is ideaal voor natuur en – kampeerliefhebbers. Je zult een onvergetelijke zonsondergang ervaren in de badplaats Goeria, op een hoogte van 2100 meter. In elk seizoen is het resort betoverend mooi.

mountain icon Gastronomische Tour

Proef het echte Georgië met een culinaire rondreis langs drie verschillende regio’s! Je bezoekt de mooiste plekjes van Kacheti, de Kaukasus en Tbilisi en maakt kennis met lokale gerechten, drankjes en natuurlijk de wereldberoemde Georgische wijn.

Earth icon “Wie is de Mol” – Rondreis Georgië

Deze 15-daagse “Wie is de mol” rondreis brengt je langs culturele, historische en natuurlijke hoogtepunten van betoverend mooi Georgië. Touringo Travel regelt je communicatie met lokale bevolking, vervoer, de verblijven en gids!

palma icon Familiereis Georgië

Deze 10-daagse rondreis door Georgië is perfect voor gezinnen en families! Je maakt kennis met de schoonheid van Georgië en brengt een bezoek aan de hoofdstad Tbilisi waar je onder leiding van onze gids de geheimen van de stad zult ontdekken.