Svaneti Towers: Mestia, Hatsvali, Ushguli

4.9 (5 Reviews)
Ushguli, Georgia
va. € 645
4.9
(5 reviews)
Boek nu
Duur

4 dagen

Annuleringsbeleid

Onannuleerbaar

Groepsgrootte

8 personen

Languages

English, Russisch

Activiteit details

Ontdek de schilderachtige schoonheid van Svaneti tijdens een 4-daagse tour naar West Georgië. Bekijk de oude torens van Usghuli en Mestia, maak een boottocht door de Martvili-kloof en pas op voor vleermuizen terwijl je door de Prometheus-grot loopt.

Highlights

  • Zie de door UNESCO beschermde regio Upper Svaneti incl. Mestia en Ushguli
  • Geniet van traditionele volksliederen en dansen in een lokaal restaurant
  • Bezoek de natuurlijke hoogtepunten van West-Georgië - Martvili Canyon en Prometheus-grot
  • Verken een van de meest afgelegen gebieden van Georgië

Included/Excluded

  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Engelssprekende gids
  • Folk-diner in Mestia
  • Alle toegangsprijzen volgens de route
  • Accommodatie
  • Eten en drinken

Wat je kunt verwachten

Svaneti Towers

Verken de afgelegen regio Svaneti op een privéreis van vier dagen naar de West-Kaukasus. Op de eerste dag bezoekt u de regio's Imereti en Samegrelo met haltes in het prachtige Dadiani-paleis en de legendarische Prometheus-grot. Op de tweede dag reis je van Zugdidi, hoog in de Kaukasus, en stop je in kleine dorpjes. Bekijk de rotsachtige bergen tijdens de reis en zie de op een na hoogste dam ter wereld, de Enguri-dam.
Na het bereiken van Mestia, het administratieve centrum van Svaneti, kunt u de stad verkennen. Doe dan mee met je gids voor een diner in het legendarische café met de beste lokale gerechten en live-optredens, bekijk de beste Georgische liederen en dansen. Een dag is gereserveerd voor een dagtocht naar Ushguli. Ontdek wat er verandert als je je in zo'n hooggelegen bergschap in de bergen vestigt. Geniet van een authentieke en mysterieuze plek die perfect is voor natuurliefhebbers. Niet te missen, is de Tower of Love en de Lamaria-kerk.

Op dag 4 ga je terug naar Tbilisi en om deze lange weg gemakkelijker en interessanter te maken, zal er een stop zijn bij de canyons van Martvili of Okatse om meer van de natuurlijke sites van Georgië te zien. Zorg ervoor dat je onderweg souvenirs oppikt.

Languages

English
Russisch

Activiteitslocatie

Ushguli, Georgia

Beoordelingen

4.9/5
Erg goed
(5 Reviews)
Erg goed
4
Goed
1
Redelijk
0
Aangenaam
0
Minderwaardig
0
5 reviews on this Activity - Showing 1 to 5
Svaneti Reizen naar Georgie
Maxine
04/07/2023

Een adembenemende reis door de bergen van Svaneti

De reis naar Svaneti Towers in Mestia, Hatsvali en Ushguli was adembenemend. De uitzichten op de bergen waren prachtig en de middeleeuwse torens waren indrukwekkend. Het was geweldig om de natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren en meer te leren over de unieke cultuur van Svaneti. Het was een geweldige ervaring
Svaneti Reizen naar Georgie
Olivia
04/07/2023

Een fascinerende reis naar de middeleeuwse torens van Georgië

De reis naar Svaneti Towers in Mestia, Hatsvali en Ushguli was fascinerend en vol geschiedenis. De middeleeuwse torens waren prachtig en de uitzichten op de bergen waren adembenemend. Het was interessant om meer te leren over de middeleeuwse geschiedenis van Georgië en de unieke architectuur van de torens. Het was een geweldige ervaring en ik zou het aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in middeleeuwse geschiedenis en architectuur.
Svaneti Reizen naar Georgie
Maria
04/07/2023

Een ongelooflijke reis naar een ongerept deel van Georgië

Een ongelooflijke reis naar een ongerept deel van GeorgiëDe reis naar Svaneti Towers in Mestia, Hatsvali en Ushguli was ongelooflijk. De torens waren indrukwekkend en de uitzichten waren adembenemend. Het was geweldig om een ongerept deel van Georgië te ontdekken en meer te leren over de lokale cultuur. Het was een unieke en onvergetelijke ervaring en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar avontuur en nieuwe ervaringen.
Svaneti Reizen naar Georgie
Lee
04/07/2023

Een onvergetelijke reis naar de bergen van Georgië

De reis naar Svaneti Towers in Mestia, Hatsvali en Ushguli was een onvergetelijke reis naar de bergen van Georgië. De torens waren indrukwekkend en de uitzichten waren prachtig. Het was geweldig om de natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren en meer te leren over de unieke cultuur van Svaneti. Het was een geweldige ervaring en ik zou het aanbevelen aan iedereen die van bergen en geschiedenis houdt.
Svaneti Reizen naar Georgie
Jones
04/07/2023

Een prachtige en historische reis door Svaneti

De reis naar Svaneti Towers in Mestia, Hatsvali en Ushguli was prachtig en vol geschiedenis. De torens waren adembenemend en de uitzichten op de Kaukasus waren spectaculair. Het was fascinerend om meer te leren over de cultuur en geschiedenis van de Svaneti-regio. Ik zou deze reis ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en cultuur.

Schrijf een recensie

Vanaf: € 645
4.9 (5 Reviews)

Contactpersoon

Alex

Lid sinds 2022

Meer opties ontdekken