Gevarieerde Rondreizen

Het gevarieerde en waardevolle Rondreizen van Georgië

Beste Dagtrips & excursies Georgie

Bekijk ons uitgebreide aanbod van dagtrips, excursies en uitstapjes!

Meest geboekte Tours

Zomervakantie Georgie

Kampeerreis icon Kampeerreis naar Gomismta

Kampeerreis Gomi Mountain is ideaal voor natuur en – kampeerliefhebbers. Je zult een onvergetelijke zonsondergang ervaren in de badplaats Goeria, op een hoogte van 2100 meter. In elk seizoen is het resort betoverend mooi.

mountain icon Gastronomische Tour

Proef het echte Georgië met een culinaire rondreis langs drie verschillende regio’s! Je bezoekt de mooiste plekjes van Kacheti, de Kaukasus en Tbilisi en maakt kennis met lokale gerechten, drankjes en natuurlijk de wereldberoemde Georgische wijn.

Earth icon “Wie is de Mol” – Rondreis Georgië

Deze 15-daagse “Wie is de mol” rondreis brengt je langs culturele, historische en natuurlijke hoogtepunten van betoverend mooi Georgië. Touringo Travel regelt je communicatie met lokale bevolking, vervoer, de verblijven en gids!

palma icon Familiereis Georgië

Deze 10-daagse rondreis door Georgië is perfect voor gezinnen en families! Je maakt kennis met de schoonheid van Georgië en brengt een bezoek aan de hoofdstad Tbilisi waar je onder leiding van onze gids de geheimen van de stad zult ontdekken.

De mooiste bestemmingen van Georgië

Maak in Georgië kennis met een grote natuurlijke verscheidenheid, van waanzinnig mooie steden in de bergen van de Kaukasus tot aan stranden aan de Zwarte Zee.

testimonial-image

Recent Articles